Ilmoittautuminen on päättynyt, tilaisuus on täyteenvarattu!

Jotta saat aina tuoreet tiedot ajankohtaisista tapahtumistamme, liity uutiskirjeen tilaajaksi.  Tilauslomakkeen löydät tämän sivun alalaidasta.

Rohkeat aamukahvit

14.11.2018 klo 8.30 – 10.00

Miten asiantuntija ja organisaatio menestyvät sosiaalisessa mediassa?

Framillan vieraina Verohallinnon Nanna Jussila ja Nordean Olli Kärkkäinen.  Tilaisuuden juontajana Framillan valmentaja Merja Mähkä

Talous ja verot

Siinä kaksi teemaa, joista ei juuri vitsejä väännetä. Miten vaikeista ja monimutkaisista, joskus jopa tylsistä asioista tehdään vaikuttavaa sosiaaliseen mediaan?  Tästä meille tulevat kertomaan Verohallinnon viestintäsuunnittelija Nanna Jussila, Nordean ekonomisti Olli Kärkkäinen sekä Framillan viestintävalmentaja Merja Mähkä.

Jussila on rakentanut valtion viraston somekanavista helposti lähestyttävät ja kutsuvat. Verohallinto somettaa niin Snapissa kuin Instagramissakin.

Kärkkäinen on noussut Twitterin kautta koko Suomen ekonomistiksi, joka selittää meille talouden kiemuroita ymmärrettävästi ja kiinnostavasti.

Tilaisuuden juontaa Framillan viestintävalmentaja Merja Mähkä.  Mähkä listattiin juuri Suomen tavoittavimmaksi sijoitustwiittaajaksi.

Tervetuloa kuuntelemaan näitä mahtavia someosaajia ja keskustelemaan 14.11. 2018 kello 8.30 – 10.00. Tarjoamme mukavat aamukahvit ja hyvät jutut.

Tilaisuus järjestetään Framillan toimitiloissa, os Ludviginkatu 6.  Tarkemmat saapumisohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan.  Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittautuminen päättyy 7.11

Share This