Kriisiviestintä Framilla

 

”Ei tehdä tästä nyt kriisiä!”   

 

Poikkeustilanneviestinnän aamukahvit viestijöille

Tervetuloa poikkeustilanneviestinnän aamukahveille 

Aika                  torstaina 7.3.2019   kello 8.30 – 10.00
Paikka             MOW Supernova,  Ratinankuja 1,  Tampere     

 Poikkeustilanneviestinnän aamukahvit nautimme upouuden MOW Supernovan hulppeassa Maximegalon-tilassa.   

Aamun kahvihetken aikana Viestintätoimisto Framilla Finlandin senior advisor Taneli Hassinen alustaa ja keskusteluttaa yritysjohtoa ja viestinnän ammattilaisia poikkeustilanteista viestinnän näkökulmasta.   

  • Miten viestinnässä pitäisi varautua organisaation poikkeustilanteisiin?
  • Miten toimia, kun asiat eivät sitten menekään odotetusti?

Taneli Hassinen on yksi maan kokeneimpia viestintäjohtajia ja todellinen kriisiviestintäexpertti.  Tanelilla on pitkä kokemus viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.  Hän on toimininut viestintäjohtajana kolmessa pörssiyhtiössä,  mm.  Finnairissa, jossa kriisiviestintätaitojen hiominen ei jäänyt teorian tasolle.   

Taneli Hassinen on erittäin kokenut ja pidetty johdon ja johtoryhmien valmentaja ja taustaltaan myös terapeutti, joten hänellä on poikkeuksellisen monipuolinen näkemys kriisi- ja poikkeustilanteisiin.  Tänä päivänä Taneli toimii Framillassa johdon sparraajana, viestinnän neuvonantajana sekä kriisiviestinnän konsulttina.

Näitä aamukahveja ei todellakaan kannata jättää välistä.  Ilmoittaudu oheisella lomakkeella.   

Tilaisuus on tarkoitettu yritysjohdolle sekä viestinnän ammattilaisille.  Tilaisuudessa keskustellaan vilkkaasti ja avoimesti. Noudatamme tilaisuudessa Chatham House-sääntöä .  Tarjoamme aamukahvit/-teet ja pikkusuolaisen. 

Tervetuloa!  

 

Framillan ajankohtaiset artikkelit aiheesta Kriisiviestintä

Ei tehdä tästä nyt kriisiä!

 Finnairin viestinnässä työskennellessäni jouduin usein uutislähetykseen tai haastatteluun mennessäni miettimään, mitä tälle Suomen kansalle pitäisi sanoa, kun esimerkiksi liikenne on pysähtynyt työnseisauksen vuoksi epämääräiseksi ajaksi. Asiaan on...

Share This