VIESTINTÄVALMENNUS

Yleistä valmennuksista

Alla esimerkkinä muutamia valmennuksiamme.  Räätälöimme jokaisen valmennuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Lyhyimmät palvelumme ovat tunnin luentoja ja pisimmillään sertifioitu business coach voi sparrata johtajaa toistaiseksi jatkuvalla sopimuksella.

Räätälöimme valmennukset aina valmennettavan henkilön tai yksityisvalmennuksissa valmennettavan henkilön tarpeisiin.

MEDIAVALMENNUS

Ylitä mediakynnys kokeneiden ja valmentajien toimittajien opissa. Puolen päivän tai koko päivän intensiivivalmennus,
joka antaa perusvalmiudet ja varmuutta mediaesiintymisiin, yleisötilanteisiin ja tiukkoihinkin haastattelutilanteisiin. Haastattelukysymykset
räätälöidään yrityksesi ajankohtaisiin teemoihin. Videoitu ryhmä- tai yksityisvalmennus. Jos haluat onnistua mediassa,
opi ajattelemaan kuten media.

MEDIA ASIAKKAANA

Tiimille tai yritykselle, joka ei jatkuvasti arjessaan toimi median tai julkisuuden kanssa, mutta voi satunnaisesti olla haastateltavana tai haluaa aktiivisemmin hyödyntää medianäkyvyyttä osaamiselleen tai tuotteilleen. Tehosparraus antaa vinkkejä median kanssa toimimiseen, ymmärrystä median toimintalogiikasta, haastateltavan velvollisuuksista ja oikeuksista sekä parhaat opit todellisista case-esimerkeistä. Antaa myös vinkkejä median kontaktointiin ja PR:n hyödyntämiseen

KRIISIVIESTINTÄ – MAYDAY MAYDAY

Framillan Kriisiviestintä 360-ohjelmasta löydät kriisiviestintäsparraukset,  mediatuen, luotauksen ja luottamuksen rakentamisen työvälineet. Lue lisää kriisiviestinnästä ›

Kysy lisää palveluistamme!

VAKUUTA JA VAIKUTA – ESIINTYMISVALMENNUS

Erinomaiset palautteet saanut klassikkokurssi sinulle, joka pidät asiantuntijaesityksiä ja puheita, myyt, koulutat tai
esiinnyt haastaville ja vaihtuville yleisöille. Toteutetaan ryhmä-, pienryhmä- ja henkilökohtaisina valmennuksina. Osaamista harjoitellaan
myös kameran edessä, ja jokainen osallistuja saa henkilökohtaista palautetta ja kehittymisvinkkejä.

PITCHAA MAALIIN! – MYYNTIPUHEEN VALMENNUS

Opi rakentamaan mestarillisia esityksiä, puheenvuoroja ja myyntipuheita erilaisille haastaville yleisöille.  Nopeassa yrityksen, asian, osaamisesi tai tuotteesi esittelyssä eli pitchauksessa vaikuttamisen tehotaidot ovat tarpeen.

Unna Lehtipuun erinomaiset palautteet saaneessa valmennuksessa opetellaan hyödyntämään parhaiden vaikuttaja- ja myyntipuheiden kaavaa ja oppeja ja viemään ne nopeasti käytäntöön omassa työssä. Opit kiteyttämään ja tiivistämään sanomasi tavalla, joka vaikuttaa ja kiinnostaa. Innostava ja käytännönläheinen valmennus jättää pysyvän oppimisjäljen. 

LUE LISÄÄ

Pienryhmävalmennuksessa  osallistujat valmistelevat kaksi pitchausta eli napakkaa 2-3 minuutin esitystä, joista molemmat analysoidaan ja toinen kuvataan. Ryhmä osallistuu analysointiin, ja osallistuja saa runsaasti käytännön vinkkejä oman viestintänsä ja vaikuttavuutensa kehittämiseen, olipa kyse arkisesta kokoustilanteesta tai suuresta lavasta.

TOTEUTUS JA KESTO

Valmennus sisältää puolenpäivän workshop-valmennuksen (3 t), koulutusmateriaalin ja  videokuvauksen. Voidaan toteuttaa luentona myös isommalle porukalle, etänä tai yksityisvalmennuksena.  Voit myös sopia yksityisestä valmennuksesta, jossa valmentaja arvioi jo aiemmin nauhoitettuja esityksiäsi.

Kysy lisää valmennuksesta teidän yritykselle tai organisaatiolle! LINKKI  hei@framillafinland.fi- meiliin

VALMENTAJA

Unna Lehtipuu on viestintätoimisto Framillan toimitusjohtaja, kokenut johdon ja asiantuntijoiden viestintävalmentaja ja kuusinkertainen tietokirjailija, joka teoksissaan keskittynyt sparraamaan viestintätaitoja ja avaamaan talouden kysymyksiä isoille yleisöille. Lehtipuu on myös valmentanut startupeja onnistumaan sijoittaja-pitchauksissaan, ja toimii tuomarina valtakunnallisessa kasvuyritysten KasvuOpen-kilpailussa. Lehtipuun viestinnän tietokirja Kulttuuriälykäs bisnesviestijä (WSOYpro 2010) ohjasi jo suomalaisia onnistumaan kansainvälisissä viestintätilanteissa. Alkuvuodesta 2021 ilmestyvä puhetaidon kirja ”Elämäsi (paras) puhe” (Alma Talent) valmentaa suomalaisia rakentamaan ja pitämään entistä vaikuttavampia puheita ja esityksiä. Lehtipuu on myös European Speechwriters-järjestön jäsen.

VAIKUTTAVA PUHUJA

tehovalmennus puheen ja  esitelmien pitäjille

Pidätkö itse paljon puheita ja esityksiä tai avustatko kollegoja ja esimiestä puheiden ja esitelmien teossa? Kaipaatko inspiraatiota puheella vaikuttamiseen ja oppeja vaikuttavan puheen rakentamiseen? Puhetaidon Bootcamp-valmennuksessa opit rakentamaan puheita maailman parhaiden puheenkirjoittajien opeilla ja vinkeillä. Valmentajina retoriikan valmentamisen kokeneet kouluttajat Unna Lehtipuu ja Antti Mustakallio, jotka ovat valmentaneet satojen organisaatioiden johtoa ja asiantuntijoita. Valmennukset järjestetään workshop-pienryhmävalmennuksina, myös etänä. Kysy myös luentovalmennuksista.

Valmentajilta ilmestyi alkuvuonna 2021 uutuuskirja ”Elämäsi (paras) puhe” (Alma Talent), jota he  ovat työstäneet maailman tämän hetken vaikutusvaltaisimpien puheenkirjoittajien kanssa.

 

KIRJOITA VERKOSSA

Verkkokirjoittamisen valmennukset. Vaikuta sähköisellä jäljellä. Opi vaikuttamisen kielioppi digitaalisessa ympäristössä. Luentovalmennuksen voi yhdistää työpajaan, jossa kokeneet valmentajat ja ammattikirjoittajat sparraavat tekstisi lentoon. Erityisalueina artikkeli-, some- , tiedote- tai blogikirjoittaminen.

LUE LISÄÄ

Verkkokirjoittamisen kurssilla osallistujat oppivat hyödyntämään asiatekstien ja blogien parhaita käytäntöjä. Kurssi koostuu valmentajan alustuksesta sekä tekstityöpajasta. Valmennus voidaan toteuttaa myös etänä.

Kurssilla

– opit vaikuttamaan sähköisellä jäljellä
– kertaat verkkokirjoittamisen vaikuttavan kieliopin ja toimivat rakennemallit niin blogi, some- , artikkeli- kuin tieteellisen tekstin tuottamiseen digitaalisessa ympäristössä.
– saat rohkaisua löytää oman kertojaäänesi asiantuntijuutensa tueksi
– ymmärrät asiakaslähtöisyyden ja tekstin myynnillisyyden merkityksen viestinnässä

TOTEUTUS

Luentovalmennuksen voit yhdistää tekstityöpajaan, jossa juuri opittu viedään käytäntöön ja tekstisi sparrataan lentoon. Työstämme osallistujien omia tekstejä (joko blogi tai artikkeli), joihin valmentaja on etukäteen tutustunut. Kurssilaiset saavat henkilökohtaista palautetta ja ideoita tekstin tuottamisen kehittämiseen. Ryhmävalmennuksessa opit myös muilta ja vahvistat omaa kertojaääntäsi.  Valmennus voidaan toteuttaa myös yhteisenä luentovalmennuksena (1,5t) , johon voi yhdistää useampia  työpajoja tai yksilöllisiä sparrauksia tilaajan aikataulun mukaan.

Valmentajina ammattikirjoittajat.

KIRKASTA BRÄNDI -TYÖPAJA

Brändityöpaja räätälöidään jokaisen yrityksen tarpeisiin ja siinä pureudutaan muun muassa yrityksen kilpailuetuun ja
suurempaan olemassaolon tarkoitukseen (purpose). Kun brändi on määritelty, voidaan viestinnällä rakentaa brändin ainutlaatuista tarinaa ja tavoittaa oikealla viestillä oikeat kohderyhmät. Brändityöpajassa voidaan osallistaa niin yrityksen omaa henkilökuntaa kuin myös asiakaskuntaa. Se on innostava ja motivoiva työskentelytapa. Kesto parin tunnin workshopista pidempään valmennukseen.

SOMEVAIKUTTAJAKSI

Kiinnostaako podcastien, blogien, vlogien tekeminen? Haluatteko tiiminä kehittyä twitter-, linkedin- ja
Facebook-vaikuttajana? Kutsu valmentaja kehiin.

WE HAVE AN ISSUE – TEEMASPARRAUS

Kun käsillä on kuumottava aihe tai kiinnostava tai julkista keskustelua herättävä ulostulo. Valmennus rakentuu1–2 ajankohtaisen teeman ympärille, joita treenataan pienryhmässä valmentajan avulla. Toimii käytännönläheisenä Q&A-treeninä, jossa hiotaan yhteisiä viestejä sekä ennakoidaan kriittisiä kysymyksiä ja tilanteita esimerkiksi tiukoilla haastatteluharjoituksilla ja tilannesimulaatioilla. Mahdollisuusviestintää.

VIESTINNÄN PERSONAL TRAINER

Kehitä viestintääsi tositarkoituksella. Toteutamme Personal trainer -ohjelmia S-, M- ja XL-kokoisina. Poimi ohjelmaasi sinulle parhaiten sopivat sisällöt seuraavista: viestinnän coach, henkilökohtaiset esiintymistaidot, mediahaastattelu, some-vaikuttaminen, äänenkäytön valmennus, International Public Speaking, johtamis- ja tiimiviestintä.

TIIMITYÖVALMENNUS

Tiimin viisi toimintatasoa on Patrick Lencionin kehittämään malliin perustuva valmennusohjelma. Joko yhden
päivän tai pidempänä prosessivalmennuksena esimerkiksi johto- tai työryhmälle. Valmennus kehittää tiimin keskinäistä dynamiikkaa aiempaa tuottavammaksi ja tekee siitä enemmän kuin osiensa summan, mikä luo kilpailuetua. Molempiin vaihtoehtoihin kuuluu DiSC-profilointi, mikä tarjoaa runsaasti tietoa tiimin jäsenistä yksilöinä sekä tiimistä kokonaisuutena..

GO ABROAD – KULTTUURIEN VÄLINEN VIESTINTÄ

Onnistu kansainvälisillä areenoilla. Luento- tai workshop-kurssi, jossa käsittelemme yrityksellesi tärkeiden markkina-alueiden viestinnällisiä erityispiirteitä ja käytännön taitoja kansainvälisessä viestinnässä onnistumiseen.

Harjoiteltaisiinko yhdessä?

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This