VIESTINTÄVALMENNUS

Yleistä valmennuksista

Alla esimerkkinä muutamia valmennuksiamme.  Räätälöimme jokaisen valmennuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Lyhyimmät palvelumme ovat tunnin luentoja ja pisimmillään sertifioitu business coach voi sparrata johtajaa toistaiseksi jatkuvalla sopimuksella.

Koulutustilat

Käytössämme on modernit ja toimivat tilat Helsingin ydinkeskustassa Ludviginkadulla,  suomalaisen median legendaarisimmassa kiintopisteessä,  Hesarin vanhassa pääkonttorissa.  Usein koulutukset pidetään myös asiakkaamme tiloissa.

Voit pyytää meiltä myös ehdotuksen listan ulkopuolisten teemojen valmennuksesta.  Räätälöimme valmennukset aina valmennettavan henkilön tai yksitisvalmennuksissa valmennettavan henkilön tarpeisiin.

MEDIAN SILMÄÄN

Ylitä mediakynnys kokeneiden ja valmentajien toimittajien opissa. Puolen päivän tai koko päivän intensiivivalmennus,
joka antaa perusvalmiudet ja varmuutta mediaesiintymisiin, yleisötilanteisiin ja tiukkoihinkin haastattelutilanteisiin. Haastattelukysymykset
räätälöidään yrityksesi ajankohtaisiin teemoihin. Videoitu ryhmä- tai yksityisvalmennus. Jos haluat onnistua mediassa,
opi ajattelemaan kuten media.

MEDIA ASIAKKAANA

Tiimille tai yritykselle, joka ei jatkuvasti arjessaan toimi median tai julkisuuden kanssa, mutta voi satunnaisesti olla haastateltavana tai haluaa aktiivisemmin hyödyntää medianäkyvyyttä osaamiselleen tai tuotteilleen. Tehosparraus antaa vinkkejä median kanssa toimimiseen, ymmärrystä median toimintalogiikasta, haastateltavan velvollisuuksista ja oikeuksista sekä parhaat opit todellisista case-esimerkeistä. Antaa myös vinkkejä median kontaktointiin ja PR:n hyödyntämiseen

 

KIRJOITA VERKOSSA

Verkkokirjoittamisen valmennukset. Vaikuta sähköisellä jäljellä. Opi vaikuttamisen kielioppi digitaalisessa ympäristössä. Luentovalmennuksen voi yhdistää työpajaan, jossa kokeneet valmentajat ja ammattikirjoittajat sparraavat tekstisi lentoon. Erityisalueina artikkeli-, some- , tiedote- tai blogikirjoittaminen.

VAKUUTA JA VAIKUTA

Erinomaiset palautteet saanut klassikkokurssi sinulle, joka pidät asiantuntijaesityksiä ja puheita, myyt, koulutat tai
esiinnyt haastaville ja vaihtuville yleisöille. Toteutetaan ryhmä-, pienryhmä- ja henkilökohtaisina valmennuksina. Osaamista harjoitellaan
myös kameran edessä, ja jokainen osallistuja saa henkilökohtaista palautetta ja kehittymisvinkkejä.

SINÄ OLET VIESTI

Sinä olet yrityksesi ja asiasi tärkein uutiskirje. Tämä valmennus vie arjen viestintäsi uudelle tasolle. Sen tavoite on vahvistaa osallistujien valmiuksia toimia menestyksekkäästi asiantuntijana ja viestijänä erilaisten yleisöjen edessä ja kanssa kuin myös digitaalisissa kanavissa. Tarjoaa välineitä, teoriaa ja innostusta kehittää omaa henkilöbrändiä.

BRÄNDI

Brändityöpaja räätälöidään jokaisen yrityksen tarpeisiin ja siinä pureudutaan muun muassa yrityksen kilpailuetuun ja
suurempaan olemassaolon tarkoitukseen (purpose). Kun brändi on määritelty, voidaan viestinnällä rakentaa brändin ainutlaatuista tarinaa ja tavoittaa oikealla viestillä oikeat kohderyhmät. Brändityöpajassa voidaan osallistaa niin yrityksen omaa henkilökuntaa kuin myös asiakaskuntaa. Se on innostava ja motivoiva työskentelytapa. Kesto parin tunnin workshopista pidempään valmennukseen.

SOME

Kiinnostaako podcastien, blogien, vlogien tekeminen? Haluatteko tiiminä kehittyä twitter-, linkedin- ja
Facebook-vaikuttajana? Kutsu valmentaja kehiin.

TWITTER

Sosiaalinen media rakentaa yksilön asiantuntijuutta sekä organisaation mainetta. Parhaimmillaan se vauhdittaa myös myyntiä. Mutta miten se valjastetaan hyötykäyttöön? Tähän pureudutaan Framillan twitter-valmennuksilla tai -luennoilla.

MAYDAY MAYDAY

Kriisiviestinnän tehokoulu. Harjoitussimulaatioita ja kovaa faktaa räätälöitynä yrityksesi ajankohtaisiin kysymyksiin.
Median ja yleisön kohtaamisen haasteet kriisitilanteessa.

WE HAVE AN ISSUE

Kun käsillä on kuumottava aihe tai kiinnostava tai julkista keskustelua herättävä ulostulo. Valmennus rakentuu1–2 ajankohtaisen teeman ympärille, joita treenataan pienryhmässä valmentajan avulla. Toimii käytännönläheisenä Q&A-treeninä, jossa hiotaan yhteisiä viestejä sekä ennakoidaan kriittisiä kysymyksiä ja tilanteita esimerkiksi tiukoilla haastatteluharjoituksilla ja tilannesimulaatioilla. Mahdollisuusviestintää.

VIESTINNÄN PERSONAL TRAINER

Kehitä viestintääsi tositarkoituksella. Toteutamme Personal trainer -ohjelmia S-, M- ja XL-kokoisina. Poimi ohjelmaasi sinulle parhaiten sopivat sisällöt seuraavista: viestinnän coach, henkilökohtaiset esiintymistaidot, mediahaastattelu, some-vaikuttaminen, äänenkäytön valmennus, International Public Speaking, johtamis- ja tiimiviestintä.

TIIMITYÖ

Tiimin viisi toimintatasoa on Patrick Lencionin kehittämään malliin perustuva valmennusohjelma. Joko yhden
päivän tai pidempänä prosessivalmennuksena esimerkiksi johto- tai työryhmälle. Valmennus kehittää tiimin keskinäistä dynamiikkaa aiempaa tuottavammaksi ja tekee siitä enemmän kuin osiensa summan, mikä luo kilpailuetua. Molempiin vaihtoehtoihin kuuluu DiSC-profilointi, mikä tarjoaa runsaasti tietoa tiimin jäsenistä yksilöinä sekä tiimistä kokonaisuutena..

GO ABROAD

Onnistu kansainvälisillä areenoilla. Luento- tai workshop-kurssi, jossa käsittelemme yrityksellesi tärkeiden markkina-alueiden viestinnällisiä erityispiirteitä ja käytännön taitoja kansainvälisessä viestinnässä onnistumiseen.

BUSINESS COACH

Tiedät mitä kohti pitäisi mennä, mutta et, miten sinne pääsisi. Sertifioidut Business coachimme kulkevat asiantuntijan ja johtajan rinnalla ja auttavat etsimään ratkaisuja, kysymään oikeita kysymyksiä ja valitsemaan parhaan reitin. Valmennuksen tavoitteet sovitaan yhteisesti ensimmäisessä tapaamisessa, ja valmennus etenee ratkaisukeskeisesti.

Sopii esimerkiksi sinulle, joka haluat kehittää viestintääsi tai johtamistasi tai pohdit uutta suuntaa muutospisteessä.

Harjoiteltaisiinko yhdessä?

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This