IHMISET

UNNA

LEHTIPUU

Toimitusjohtaja, partneri

Framillan vetäjä Unna on tehnyt pitkän juoksun toimittajana radiossa, televisiossa, lehdissä ja nykyisin podcasterina ja kolumnistina. Hän on myös istunut deskin toisella puolella rakentamassa viestintää, muun muassa kansainvälisissä organisaatioissa sekä tutkimusyhteisössä. Unna taitaa strategiat ja yritysten valmentamisen, josta hänellä on jo lähes parinkymmenen vuoden kokemus. Unnan ajatteluun voit tutustua jo viiden tietokirjan sivuilla.

 

EEVA

LEHTIMÄKI

Valmentaja

 

Eevan tunnet ehkä parhaiten poliitikkojen raudankovana  tenttaajana television vaaliohjelmissa.  Eeva on kuitenkin tehnyt monenlaista muutakin median parissa. Paikallisradio, sanomalehti, tv-uutiset, ajankohtaisohjelmat sekä tietenkin mediavalmennuskonsultin tehtävät on Eevalla hanskassa.  Framillassa Eeva tekee erityisesti mediavalmennuksia.

 

TANELI

HASSINEN

Viestinnän senior advisor

Taneli, myös Isä Framilloksi kutsuttu kynäilijä, on yritysviestinnän kokenut strategi mutta myös käytännön tekijä. Hän on ollut viestinnän johdossa kolmessa pörssiyhtiössä: Finnairissa, SRV:ssä ja Taalerissa. Voit tarkastella organisaatiosi viestintästrategiaa yhdessä Tanelin kanssa uudesta näkökulmasta. Viimeistään kun olet kriisissä, on paikallaan pirauttaa Tanelille. Framillassa Tanelin fokuksena on myös yritysten johtotiimien työskentelyn dynamisointi, strategian viilaaminen sekä sijoittajaviestinnän pystytys.

MERJA

MÄHKÄ

Valmentaja, tuottaja

 

Merja todella tietää mitä suomalaiset klikkaa. Ennen valmentajauraansa hän toimi iltapäivälehden digitoimituspäällikkönä.  Merjan erityisalue on mediavalmennus ja kirjallinen viestintä, hänen blogikoulunsa ovat hyvin suosittuja. Merjan intohimona on yritysten talous ja  sijoittaminen, saatat tunteakin hänet Hesarin Onnellinen omistaja-blogista.

JAANA

HAAPALA-LAIHO

Brändiarkkitehti, strategiajohtaja

 

Jaana kutsutaan apuun, kun asiakkaan brändia tai strategiaa tarvitsee kirkastaa. Hän onkin maan johtavia asiantuntijoita näissä aihepiireissä. Jaanan näpit ovat olleet pelissä monen menestysbrändin synnyssä,  niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jaana toimii myös Framillan brändikoulun johtajaopettajana.   Jaana tunnetaan myös nimellä Mrs Purpose.

JYRKI

PASANEN

Business strategist,  partneri

Jyrkillä  on reilun 15 vuoden kokemus mediasta ja tuntee todella mediayhtiöiden sielunelämää.  Jyrkin vastuulla Framillassa on asiakkuudet ja palvelu- ja tuotekehitys.  Jyrkin vahva kokemus digistä sekä median,  markkinoinnin ja myynnin johtamisesta on arvokasta valuuttaa myös Framillan asiakkaille.  Jos olet kiinnostunut podcasteista,  erityisesti silloin kannattaa soittaa Jyrkille.

Share This