IHMISET

UNNA

LEHTIPUU

Toimitusjohtaja, partneri

Framillan vetäjä Unna on tehnyt pitkän juoksun toimittajana radiossa, televisiossa, lehdissä ja nykyisin podcasterina ja kolumnistina. Hän on myös istunut deskin toisella puolella rakentamassa viestintää, muun muassa kansainvälisissä organisaatioissa sekä tutkimusyhteisössä. Unna taitaa strategiat ja yritysten valmentamisen, josta hänellä on jo lähes parinkymmenen vuoden kokemus. Unnan ajatteluun voit tutustua jo viiden tietokirjan sivuilla.

 

 

TANELI

HASSINEN

Viestinnän senior advisor

Taneli, myös Isä Framilloksi kutsuttu kynäilijä, on yritysviestinnän kokenut strategi mutta myös käytännön tekijä. Hän on ollut viestinnän johdossa kolmessa pörssiyhtiössä: Finnairissa, SRV:ssä ja Taalerissa. Voit tarkastella organisaatiosi viestintästrategiaa yhdessä Tanelin kanssa uudesta näkökulmasta. Viimeistään kun olet kriisissä, on paikallaan pirauttaa Tanelille. Framillassa Tanelin fokuksena on myös yritysten johtotiimien työskentelyn dynamisointi, strategian viilaaminen sekä sijoittajaviestinnän pystytys.

 

MIKKO

MERISAARI

Senior consultant 

Mikko on Framillan toimialariippumaton ja monikanavainen yritysviestinnän ja sijoittajasuhteiden asiantuntija, joka on saanut sukeltaa myös yritysvastuun syvään päähän.  Mikko auttaa yrityksiä onnistumaan dialogissaan sijoittajien, asiakkaiden, oman henkilöstön ja median kanssa.  Mikon vahvuus on analyyttinen ja intuitiivinen taito luoda uutta ja erilaista- nykyistä ja toimivaa rikkomatta. Kun liiketoiminta on yhdistettävä tarinoihin, talous tunteisiin, teknologia tarkoitukseen tai uudistuminen perinteisiin, löytyy Mikon työkalupakista viestintäratkaisu

JARI

KORKKI

MEDIAVALMENTAJA

Suomalaiset tuntevat Jarin  suorien tv-lähetysten ja haastatteluiden erikoisosaajana. Jari on suurten haastattelujen mies.  Framillassa Jari tekee parhaansa tehdäkseen mediakokemuksesta myös asiakkaalle mieluisan kokemuksen.   

JAANA

HAAPALA-LAIHO

Brändiarkkitehti, strategiajohtaja

 

Jaana kutsutaan apuun, kun asiakkaan brändia tai strategiaa tarvitsee kirkastaa. Hän onkin maan johtavia asiantuntijoita näissä aihepiireissä. Jaanan näpit ovat olleet pelissä monen menestysbrändin synnyssä,  niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Jaana toimii myös Framillan brändikoulun johtajaopettajana.   Jaana tunnetaan myös nimellä Mrs Purpose.

SIMO

ROUTARINNE

VUOROVAIKUTUSMUOTOILIJA

Simo on Framillan tiimin vuorovaikutusecpertti ja soveltavan improvisaation valmentaja. Hän on kansainvälisesti arvostettu statusilmaisun, vallan viestinnän asiantuntija. Simo tunnetaan viisaana ja hauskana luennoitsijana. Simo toimii myös fasIsilitoijana, moderaattorina sekä kouluttajana.

ANU

SALO

VIESTINTÄVALMENTAJA

 

Autan menestymään työelämässä ja pärjäämään vaikeissa tilanteissa. Näytän miten välttää kompastuskivet ja mistä vahvuus löytyy. Vuorovaikutustaidot, johtaminen painetilanteissa sekä oman mielen johtaminen ovat erityisalaani.
 
Väittäisin tietäväni mistä puhun. Olen menestynyt työelämässä kovalla alalla ja kovassa paineessa. Olen tehnyt työtä, joka on samanaikaisesti kiehtovaa, palkitsevaa ja kuluttavaa.
 
Kaikki ei ole ollut helppoa, mutta olen oppinut, miten vaikeudet voitetaan. Peloista selviää kulkemalla niitä kohti.  
 
Tärkeintä on luopua liiallisesta itsekriittisyydestä ja uskaltaa tarttua tilaisuuksiin. Asiat pitää ottaa omiin käsiin, eikä tyytyä istumaan takapenkillä.

MIA

SALO

PR- JA MEDIASTRATEGI

 

Mia Salo on Framillan PR-velho ja mediastrategi, jolla on hyppysissään nerokkaat uutis- ja juttukärjet asiakkaan teemoista ja aiheista.

Viestintätyön lisäksi Mia tekee logoterapiaa ja työstää väitöskirjaa kauppatieteissä.

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This