Kaikkea ei kannata tehdä itse.

VIESTINTÄ PALVELUNA

CaaS- Viestintä palveluna

CaaS,  Communications as a Service on vastauksemme yritykselle jolla ei ole omaa viestintäyksikköä.  Asiakkaanamme saat käyttöösi tiimime näppärästi kuukausihintaan. Sopimus määritellään tarpeittesi mukaan ja käytössäsi on tehtävään määritelty tiimi. Juuri sellaisia osaajia kuin tarpeesi on.     Kaikki mitä tarvitset. Ei yhtään ylimääräistä.

MARKKINOINTI PALVELUNA

MaaS - markkinointi palveluna

Markkinoinnin prosessit ovat monimuotoisia. Markkinointiteknologia vie leijonan osan markkinointiin valituista euroista. Tarvitaan monta eri alojen asiantuntijaa.  Sinun ei kuitenkaan tarvitse hankkiä kaikkea osaamista ja moninaisia teknologioita itsellesi. Voit ostaa Framillasta kokeneen ja osaavan markkinointiresurssin, johon kootaan tarvitsemasi osaaminen..  Samalla saat yrityksesi käyttöön tukun toimivia teknologisia ratkaisuja.  Ja maksat vain tarpeestasi. Kätevästi kuukausihinnalla.

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This