Kaikkea ei kannata tehdä itse.

VIESTINTÄ PALVELUNA

CaaS- Viestintä palveluna

CaaS,  Communications as a Service on vastauksemme yritykselle jolla ei ole omaa viestintäyksikköä.  Asiakkaanamme saat käyttöösi tiimime näppärästi kuukausihintaan. Sopimus määritellään tarpeittesi mukaan ja käytössäsi on tehtävään määritelty tiimi. Juuri sellaisia osaajia kuin tarpeesi on.     Kaikki mitä tarvitset. Ei yhtään ylimääräistä.

MARKKINOINTI PALVELUNA

MaaS - markkinointi palveluna

Markkinoinnin prosessit ovat monimuotoisia. Markkinointiteknologia vie leijonan osan markkinointiin valituista euroista. Tarvitaan monta eri alojen asiantuntijaa.  Sinun ei kuitenkaan tarvitse hankkiä kaikkea osaamista ja moninaisia teknologioita itsellesi. Voit ostaa Framillasta kokeneen ja osaavan markkinointiresurssin, johon kootaan tarvitsemasi osaaminen..  Samalla saat yrityksesi käyttöön tukun toimivia teknologisia ratkaisuja.  Ja maksat vain tarpeestasi. Kätevästi kuukausihinnalla.

Framilla Finland logo

TILAA UUTISKIRJEEMME!

TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME SAAT SÄHKÖPOSTIISI UUTISIA VIESTINNÄN MAAILMASTA SEKÄ MM. KUTSUJA TAPAHTUMIIMME. 

Tilaamalla annat meille luvan lähettää niitä. Voit milloin tahansa poistua uutiskirjelistaltamme. Huolehdimme henkilötiedoistasi hyvin, emmekä koskaan anna niitä ulkopuolisille.

Hienoa tilauksesi onnistui! Lähetämme sinulle uutiskirjeitä ja kutsuja harvakseltaan.

Share This