TUOTANTOPALVELUT

 

Meiltä saat suunnittelun ja konseptoinnin lisäksi myös tuotannot toteutuksiisi.  Oli tarpeesi tekstejä,  valokuvia, videokuvaa tai vaikka avaimetkäteen podcast-tuotantoa.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan sopivat ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

 

TEKSTIT

Verkkokirjoittamisen valmennukset. Vaikuta sähköisellä jäljellä. Opi vaikuttamisen kielioppi digitaalisessa ympäristössä. Luentovalmennuksen voi yhdistää työpajaan, jossa kokeneet valmentajat ja ammattikirjoittajat sparraavat tekstisi lentoon. Erityisalueina artikkeli-, some- , tiedote- tai blogikirjoittaminen.

KUVAT

Saat viestinnässäsi tarvittavat kuvauspalvelut Framillasta.  Kuvaamme henkilöstösi, asiakkaasi, toimitilasi, tuotteesi tai vaikka asiakastilaisuutesi kustannustehokkaasti.  Ota rohkeasti yhteyttä!

VIDEO

Framilla toteuttaa kumppanien kanssa monipuolisia videotuotantoja  ja digitaalista sisältöä tukemaan yrityksesi viestintää ja markkinointia. Videon avulla viestin tavalla, joka kirkastaa brändisi, kasvattaa vaikuttavuutta ja lujittaa asiakassuhteitasi.

PODCAST

Podcast on tällä hetkellä yksi viestintä- ja markkinointialan kuumimmista nousijoita. Podcastien saapumista on odoteltu pitkään, mutta nyt aika näyttää olevan kypsä.  Podcastien määrä ja niiden kuuntelijamäärät ovat vahvassa kasvussa.  Framillan oma podcast-yksikkö Podcastory.fi tarjoaa sinulle täyden palvelun podcast-tuotannot.  Suunniittelusta markkinointiin saakka.

SOME

Tuottaako sosiaalisen median postaukset harmaita hiuksia.  Tiedät että sitä pitää tehdä, mutta aika ei vaan riitä tuottaa kouluttavia somesisältöjä.  Voit sopia Framillan tiimin kanssa some-kanavien sisällöntuotanto- ja päivittämispalvelusta.  Ota yhteyttä, niin hiotaan yrityksellesi tai yhteisöllesi sopiva palvelutaso.

Framilla Finland logo

TILAA UUTISKIRJEEMME!

TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME SAAT SÄHKÖPOSTIISI UUTISIA VIESTINNÄN MAAILMASTA SEKÄ MM. KUTSUJA TAPAHTUMIIMME. 

Tilaamalla annat meille luvan lähettää niitä. Voit milloin tahansa poistua uutiskirjelistaltamme. Huolehdimme henkilötiedoistasi hyvin, emmekä koskaan anna niitä ulkopuolisille.

Hienoa tilauksesi onnistui! Lähetämme sinulle uutiskirjeitä ja kutsuja harvakseltaan.

Share This