VIESTINNÄN TUOTANTOPALVELUT

Meiltä saat suunnittelun ja konseptoinnin lisäksi myös viestinnän tuotantopalvelut kaikkiin toteutuksiisi.  Oli tarpeesi tekstejä,  valokuvia, videokuvaa tai vaikka avaimetkäteen podcast-tuotantoa.

Haemme verkostostamme sopivan kumppanin jokaiseen tarpeeseen.  Ota rohkeasti  meihin yhteyttä, niin katsotaan sopivat ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.

 

TEKSTIT

Verkkokirjoittamisen valmennukset. Vaikuta sähköisellä jäljellä. Opi vaikuttamisen kielioppi digitaalisessa ympäristössä. Luentovalmennuksen voi yhdistää työpajaan, jossa kokeneet valmentajat ja ammattikirjoittajat sparraavat tekstisi lentoon. Erityisalueina artikkeli-, some- , tiedote- tai blogikirjoittaminen.

KUVAT

Saat viestinnässäsi tarvittavat kuvauspalvelut Framillasta.  Kuvaamme henkilöstösi, asiakkaasi, toimitilasi, tuotteesi tai vaikka asiakastilaisuutesi kustannustehokkaasti.  Ota rohkeasti yhteyttä!

VIDEO

Framilla toteuttaa kumppanien kanssa monipuolisia videotuotantoja  ja digitaalista sisältöä tukemaan yrityksesi viestintää ja markkinointia. Videon avulla viestin tavalla, joka kirkastaa brändisi, kasvattaa vaikuttavuutta ja lujittaa asiakassuhteitasi.

PODCAST

Podcast on tällä hetkellä yksi viestintä- ja markkinointialan kuumimmista nousijoista. Podcastienrantautumista Suomeen on odoteltu pitkään, mutta nyt aika näyttää olevan kypsä.  Podcastien määrä ja niiden kuuntelijamäärät ovat vahvassa kasvussa.  Framillan oma podcast-yksikkö Podcastory.fi tarjoaa sinulle täyden palvelun podcast-tuotannot.  Suunniittelusta markkinointiin ja podcastien keskustelijoiden valmentamiseen saakka.

SOME

Tuottaako sosiaalisen median postaukset harmaita hiuksia.  Tiedät että sitä pitää tehdä, mutta aika ei vaan riitä tuottaa kouluttavia somesisältöjä.  Voit sopia Framillan tiimin kanssa some-kanavien sisällöntuotanto- ja päivittämispalvelusta.  Ota yhteyttä, niin hiotaan yrityksellesi tai yhteisöllesi sopiva palvelutaso.

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This