Palvelumme

Viestintätoimisto Framilla on tuoreesti ajatteleva, nopea ja näppärä kumppani viestintääsi.  Tiimimme koostuu huippuammattilaisista, jotka tuntevat median niin sisältä, kuin ulkoa.

VIESTINTÄ ja PR

Kaipaatko vipuvoimaa saadaksesi viestisi, tuotteesi ja palvelusi framille kustannustehokkaasti. Me autamme sinua hiomaan viestiäsi ja yhdistämme sinut mediaan.

RESURSSIPALVELUT

Kaipaatko apua viestintäsi tai markkinointisi suunnittelussa tai toteutuksessa. Eikö millään meinaa ehtiä. Ei hätää, Framillalta saat huippuammattilaisten tiimin käyttöösi  helposti, vaikkapa kiinteään kuukausihintaan.

STRATEGIA

Kaipaako yrityksesi tai organisaatiosi fokus kirkastamista? Tähyätkö uusille markkinoille? Kaikki lähtee aina strategiasta. Autamme Sinua kirkastamaan strategiasi uudelle tasolle.

TUOTANNOT

Tarvitsetko tuotantoapua verkkosivujen tai asiakaslehtesi tekstissä, kuvassa tai taitossa? Entä vaikka video- tai podcast-tuotannoissa?  Framillan ammattilaiset ovat valmiina auttamaan sinua.

VALMENNUS

Jokaisessa kilpailussa on aina voittaja. Huipputulokset eivät synny harjoittelematta. Se vaatii jatkuvaa ylläpitoa ja uuden oppimista.  Framilla on valmennuksen luottokumppanisi.

Miten voimme auttaa?

Olisi kiva tehdä yhteistyötä kanssasi.  Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja kerro, millaisen asian tiimoilta haluat meidän ottavan Sinuun yhteyttä.   Toki voit pirauttaa tai lähettää meille meiliäkin.  Yhteistietomme löydät yhteystiedot-valikosta.

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This