Palvelumme

Framilla on strategiseen vaikuttamiseen ja  viestintävalmentamiseen erikoistunut yhtiö. Luomme kanssasi arvokkaita ja merkityksellisiä kohtaamisia ihmisten, brändien ja ideoiden välille. Framillassa palveluksessasi on kokeneet viestinnän, median ja brändityön ammattilaiset, jotka ovat valmentaneet useiden satojen yritysten ja organisaatioiden johtoa ja asiantuntijoita.

Ydintiimimme lisäksi verkostossamme on kymmeniä viestinnän taitajia.
Tarjoamme asiakkaillemme seuraavia palveluita:

VIESTINTÄVALMENNUS

Jokaisessa kilpailussa on aina voittaja. Huipputulokset eivät synny harjoittelematta. Se vaatii jatkuvaa ylläpitoa ja uuden oppimista.  Framilla on valmennuksen luottokumppanisi.

Median silmään -valmennuksia toteutamme yhteistyössä STT Viestintäpalvelujen kanssa.
Klikkaa kuvaketta ja lue lisää.

KRIISIVIESTINTÄ

Tarvitsetko viestintäammattilaisten apua kriisin tai kriittisen viestinnän kohdatessa tai sen uhatessa? Kriisiviestintä 360-ohjelmamme tarjoaa työkalut ja taidot niin ennakolta varautumiseen,  selviytymiseen. luottamuksen rakentamiseen kuin uuteen loistoon tiukkojen tilanteiden jälkeen.

VIESTINTÄTOIMISTOPALVELUT

Kaipaatko vipuvoimaa saadaksesi viestisi, tuotteesi ja palvelusi framille kustannustehokakasti? Me autamme sinua löytämään oikeat kanavat, välineet ja mediat ja hiomme kanssasi viestisi teräviksi.

JUONNOT JA PODCASTIT

Kokenut toimittajatiimimme tuottaa, käsikirjoittaa ja tarvittaessa juontaa tilaisuutesi ja podcastisi. Podien tekninen toteutus yhteistyössä Podcastoryn kanssa.

BRÄNDI- JA VIESTINTÄSTRATEGIA

Onko yrityksesi tai organisaatiosi fokus tai brändi kirkastamista vailla? Tähyätkö uusille markkinoille? Kaikki lähtee aina toimivasta strategiasta. Autamme Sinua kirkastamaan viestintästrategiasi ja brändisi uudelle tasolle.

Miten voimme auttaa?

Olisi kiva tehdä yhteistyötä kanssasi.  Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja kerro, millaisen asian tiimoilta haluat meidän ottavan Sinuun yhteyttä.   Toki voit pirauttaa tai lähettää meille meiliäkin.  Yhteistietomme löydät yhteystiedot-valikosta.

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This