MEDIAN SILMÄÄN – yhteistyössä STT Viestintäpalvelujen kanssa

Opi ajattelemaan kuten media, niin onnistut haastatteluissa ja mediasuhteiden hoidossa. Framillan ja STT Viestintäpalveluiden Median silmään -valmennukset auttavat vahvistamaan organisaation eri tasojen osaajien viestintätaitoja. Valmennuksien avulla sinä asiantuntija, esimies, johtaja, viestintäammattilainen:

  • Saat käsityksen median toiminnasta ja tehokkaasta tavasta viestiä toimittajille
  • Opit kiteyttämään viestisi vaikuttavalla ja kiinnostavalla tavalla erilaisissa työelämän viestintätilanteissa
  • Opit viestimään tavalla, joka herättää luottamuksen kuulijassa
  • Saat käytännön vinkkejä haastatteluihin (myös etähaastatteluihin) ja työelämän puhetilanteisiin

Median silmään -valmennuksissa kokeneet ja erinomaiset palautteet saaneet viestintä- ja mediakouluttajat ja STT Viestintäpalveluiden päiväntuore mediatieto ja mediaosaaminen ovat sinun palveluksessasi. Koulutukset ovat hyvin käytännönläheisiä ja innostavia. Räätälöidyissä yrityskohtaisissa valmennuksissa osallistujat tekevät harjoituksia kameran edessä ja saavat henkilökohtaista palautetta ja kehittämisideoita. Mediavalmennusten haastatteluharjoituksissa sparraamme organisaatiosi ajankohtaisia kysymyksiä ja tarpeita.

Valmennuksia toteutetaan sekä avoimina että organisaatiollesi räätälöityinä. Avoimiin koulutuspäiviin voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa kehittää omia viestintävalmiuksiaan ja päivittää tietojaan. Teemme myös yksityisvalmennuksia.

Räätälöidyissä valmennuksissa suunnittelemme sisällöt ja tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan organisaation tarpeita. Niissä keskitymme juuri sinun yrityksesi ajankohtaisiin teemoihin, polttaviin kysymyksiin ja annamme tilaa harjoituksille ja henkilökohtaiselle palautteelle.

LISÄTIETOJA:
https://www.viestintapalvelut.fi/valmennukset

Haluatko liittyä mukaan?

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This