SUSANNE PÄIVÄRINTA

 

Susanne Päivärinta on tunnettu tv-toimittaja, jonka omintakeinen ja rohkea haastattelutyyli säväyttää.  Susanne on vetänyt TV1:ssä yli 20 vuotta vaativia suoria tv-lähetyksiä ja juontanut niin Linnan jatkoja, Tangomarkkinoita kuin suuria vaalikeskusteluja ja -tenttejäkin.

Ajankohtaisjournalismin parissa pitkään työskennellyt Susanne muistetaan erityisesti ohjelmista Tervo & Päivärinta, Päivärinta, A-Talk ja A-studio. Lisäksi Susanne on ohjannut ja käsikirjoittanut tv-dokumentteja sekä toiminut useassa lehdessä kolumnistina. Ennen televisiouraansa Susanne ehti toimia useassa aikakauslehdessä henkilöhaastattelujen ja reportaasien kirjoittajana.

Nykyisin Susanne toimittaa ja juontaa suosittua Sensuroimaton Päivärinta -talk showtaan IL-TV:ssä, Alma Mediassa.  Susannen vahvuus on myös saada julkisuudessa koskaan aiemmin esiintymättömät henkilöt puhumaan aroistakin aiheista ja kertomaan tarinansa, joka koskettaa.  ”Kyse on luottamuksesta ja ihmisten kohtaamisesta. Haastattelutekniikkaa ja itseilmaisua voi opetella  ja oppia”, Susanne korostaa.

Pyydä tarjous  Susannen viestintä- tai mediavalmennuksista. Tai pyydä hänet luennoimaan.   Toimi pian, Susannen valmennuspaketteja on myynnissä erittäin rajallisesti.

Susanne Päivärinnan palvelut Framillassa

 

VALMENNUS

LUENNOT

JUONTAJAN TEHTÄVÄT

MODERAATTORIN TEHTÄVÄT

 

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This