MIKKO MERISAARI

 

Mikko on liiketoiminta- ja ihmislähtöinen viestinnän neuvonantaja ja suunnittelija. Framillassa hänen erikoisalaansa ovat talous- ja sijoittajasuhdeviestintä, yritysvastuu sekä muutos- ja kehitysprojektit.

Viimeisten 15 vuoden Mikko on toiminut yritysten ytimessä ylimmän johdon kumppanina vastaten ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, listayhtiöiden talous- ja sijoittajaviestinnästä sekä yritysvastuun kehittämisestä. Mikolla on myös vahvaa kokemusta vaativasta projektinjohdosta, liiketoiminnan strategia- ja kehitysprosesseista sekä yritysten muutostilanteista.

Vaikuttavan ja erottavan viestinnän lähtökohta on selkeä liiketoiminta- ja sidosryhmäymmärrys. Näkemystä ja kokemusta Mikko on kartuttanut tunnetuissa yrityksissä usealla eri sektorilla, muun muassa elintarvike-, energia-, kiinteistö- terveydenhuolto- ja rakentamisalalla. Lisäksi hän on perehtynyt matkallaan myös finanssialan ja bioteknologian maailmaan.

Mikkoa ajaa analyyttinen ja intuitiivinen uteliaisuus löytää tapoja, joilla yritykset voivat olla mielenkiintoisia ja merkityksellisiä ihmisten mielissä.

Mikko Merisaaren palvelut Framillassa

AJATUS- JA MIELIPIDEJOHTAJUUDEN KEHITTÄMINEN
SIJOITUSTARINAN JA SIJOITTAJAKIINNOSTUKSEN RAKENTAMINEN
SIJOITTAJASUHDE- JA TALOUSVIESTINTÄ
YRITYSVASTUU JA RAPORTOINTI
VIESTINNÄN JA SIJOITTAJASUHTEIDEN (IR) RESURSSIPALVELUT
LIIKETOIMINTAJOHDON KONSULTOINTI

 

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This