Deloitte Hear'n go

Podcast-sarjan ensimmäinen jakso on purkissa. Tekijöitä hymyilyttää. Kuvassa Finanssisektorista vastaava johtaja Ilkka Huikko Deloittelta, toimittaja Eeva Lehtimäki Framillalta sekä toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi Finanssiala ry:stä.

”Deloittella on talo täynnä tietoa. Kiinnostavia keskusteluja asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa käydään päivittäin satoja. Pohdimme viestinnässä, että on sääli pitää herkullisia teemoja vain omien seiniemme sisällä. Siksi päätimme kutsua sidosryhmiämme keskustelemaan ajankohtaisista aiheista kanssamme Poscastiimme. Meillä oli tieto, Framillalla taito, yhdessä syntyi Deloitten Hear’n Go! Ja mikä parasta, juuri asiakkaidemme toivomassa muodossa: kompaktisti, kantaa ottaen ja kätevästi kulutettavissa vaikka työmatkalla. Uskomme, että äänijulkaisu on tämän ajan vaikuttavampia medioita, sillä visuaalisen tietotykityksen keskellä on rauhoittavaa omaksua tietoa pelkän kuuloaistin varassa’”,   Deloitten markkinoinnin ja viestinnän vetäjä Sanna Fäldt kertoo.

Framillalla on ollut ilo olla mukana toteuttamassa Deloitten syksyllä alkanutta podcast-sarjaa.  Teknisen tuotannon lisäksi keskusteluja vetää Framillan Eeva Lehtimäki.

Tutustu paremmin Deloitten Hear’n Go-podcastiin.

 

Miljoona suomalaista kuuntelee podcasteja

Miljoona suomalaista kuuntelee podcasteja

   Radiomedia ry julkaisi lokakuussa uunituoreen podcast-tutkimuksen.  Se vahvisti markkinoiden tuntoja.  Podcasteilla jo Suomessakin miljoonayleisö.Muutamia poimintoja tutkimuksestapodcasteja kuuntelee kuukausittain jo yli miljoona henkilöäjoka neljännes...

lue lisää

Framillasta saat kaiken podcasteihin!

Framillan podcast-toiminnasta vastaa Podcastory.fi, jonka takaa löydät Framillasta tutut viestinnän ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset. 

Podcastoryn palvelut kattavat kaiken podcasteihin kuuluvan
– konseptoinnin
– konsultoinnin
– sisältösuunnittelun ja -tuotannon
– tuotantopalvelun
– jakelun ja markkinoinnin

Lisäksi valmennamme podcastien osallistujia muun muassa puhe- ja mikrofonitekniikassa. 

 

Pyydä tarjous podcastista

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This