Framilla saa joukkoonsa kaksi uutta kasvoa ja kokenutta viestinnäntekijää huhtikuun alussa. Eeva Lehtimäki on kokenut politiikan toimittaja, jolla on vuosikymmenten kokemus eri välineistä, mm. Yleisradiosta ja MTV Uutisista. Nykyinen kolumnisti ja toimittaja on hakenut viestinnän ja valmentamisen kokemusta myös viestintätoimisto Ellun Kanoista. Framillassa Lehtimäen erikoisalaa ovat media- ja esiintymisvalmennukset sekä yritysten asiantuntijoiden sparraus.

”Suomessa on paljon loistavia yritysjohtajia ja asiantuntijoita, jotka eivät koskaan näy julkisuudessa. Moni tarvitseekin tukea ja apua esiintymisessä ja haastatteluissa, jotta tieto ja kokemus saadaan puristettua timanttisiksi näkemyksiksi myös median ja muun julkisuuden suuntaan. Ei ole vain synnynnäisesti karismaattisia esiintyjiä. Puhuminen, haastattelut ja muu esiintyminen ovat taitoja, joita voi ja pitää harjoitella ja sitä kautta rohkaistua nousemaan esiin”, Lehtimäki sanoo.

Taneli Hassinen aloittaa Framillassa Senior Advisorina. Hassisella on pitkä kokemus vaativista viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävistä Finnairissa, SRV Yhtiöissä ja Taalerissa. Finnairissa hän vastasi kymmenen vuotta yhtiön talousviestinnästä ja sijoittajasuhteista sekä osallistui kriisiviestintään sen eri muodoissa. SRV:ssä ja Taalerissa hän on ollut viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hassinen jatkaa edelleen myös Taalerissa viestinnän Senior Advisorina.
”Kaikki yhtiöt ovat omalla tavallaan kiinnostavia viestinnän ja markkinoinnin näkökulmasta. Lentoliikenne, rakentaminen ja finanssiala ovat myös yhteiskunnallisesti erittäin kiinnostavia”, Taneli Hassinen sanoo.

Hassinen toimii myös liikkeenjohdon valmentajana ja sparraajana.
”Liiketoimintaympäristön nopeassa muutoksessa viestintää on mahdotonta erottaa strategiasta ja päinvastoin. Yritysten johtoa on tuettava ajattelutyössä, jolla liiketoimintaa kehitetään. Kommunikaatio lähtee aina ajattelusta ja johtoryhmän sisäisestä dynamiikasta. Framillassa viestintä kytketään aina asiakkaan strategiaan”, Hassinen toteaa.
”Eevan ja Tanelin osaaminen vahvistaa upeasti Framillan nykyistä tarjontaa. Vasta reilu vuosi sitten aloittanut Framilla on onnistunut hyvin löytämään paikkansa ja tehtävänsä, ja strateginen kumppanuus mainostoimisto Folkin kanssa on tuonut molemmille uutta. Tästä on innostavaa jatkaa kasvavalla tiimillä”, kiittelee Framillan toimitusjohtaja Unna Lehtipuu.

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This