Taneli Hassinen

Taneli on Framillassa Senior Advisorina. Tanelin pitkä ja monipuolinen kokemus suomalaisissa pörssiyhtiöissä antaa hänelle kaikupohjaa auttaa ihmisiä luomaan arvoa ja merkitystä organisaatiolleen kommunikaation avulla. Se tapahtuu konsultointina, sparrauksena ja valmentamisena viestinnän prosesseista organisaation strategiseen ajatteluun ja tiimien sisäiseen dynamiikkaan.

Taneli työskenteli Finnairissa henkilöstön-, organisaation ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijatehtävissä sekä viestinnän vastuupaikoilla yli 20 vuotta. Viimeiset kymmenen vuotta hän vastasi konsernin talousviestinnästä ja sijoittajasuhteista sekä osallistui turbulenttisena aikana kriisiviestintään.

Tällä vuosikymmenellä hän on ollut rakennuskonserni SRV:n viestintä- ja markkinointijohtajana sekä finanssitalo Taalerin viestintäjohtajana. Molemmissa yrityksissä hän oli myös konserninjohtoryhmän jäsenenä. Hänen intohimonaan on saattaa kommunikaatio eri muodoissaan osaksi strategista johtamista, jolloin se palvelee organisaation tavoitteita parhaiten.

Taneli on sertifioitu Everything DiSC® -valmentaja, joka hyödyntää myös Patrick Lencionin tiimivalmennusmallia.

Tanelin erikoisalaa Framillassa ovat mm

KRIISIVIESTINTÄ
JOHDON SPARRAUS
EXECUTIVE-PALVELUT

Lue lisää Tanelin ajatuksista

Päättäjä, muista puhua myös tunteille!

Kuuntele podcast-jakso Päättäjä, muista puhua myös tunteille!  Viestinnällinen viisaus ja reagointikyky ovat kovaa valuuttaa koronan aikaan. Siksi Framillan tiimi toimittaa iloksesi ja hyödyksesi kahvihetken mittaisia pikapodeja ajankohtaisista...

lue lisää

Ei tehdä tästä nyt kriisiä!

 Finnairin viestinnässä työskennellessäni jouduin usein uutislähetykseen tai haastatteluun mennessäni miettimään, mitä tälle Suomen kansalle pitäisi sanoa, kun esimerkiksi liikenne on pysähtynyt työnseisauksen vuoksi epämääräiseksi ajaksi. Asiaan on...

lue lisää

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This