Framillan tiimi vahvistuu jälleen kokeneilla viestinnän osaajilla, kun Merja Mähkä ja Jyrki Pasanen liittyvät joukkoon.

Mähkä siirtyy Framillaan yhteiskunnalliseen laatujournalismiin keskittyneestä MustReadista, jota Mähkä oli perustamassa, ja jossa hän toimi kaupallisena johtajana vastaten vaikuttajaviestinnän sisällöistä. Ennen MustReadia Mähkä toimi viestintäkonsulttina ja –valmentajana viestintätoimisto Ellun Kanoissa. Mediauransa Mähkä on tehnyt iltapäivälehdistössä, viimeksi Ilta-Sanomien digitaalisista sisällöistä vastaavana toimituspäällikkönä. Iltapäivälehtien peruja on Mähkän rautainen ote siihen, mikä ihmisiä puhututtaa.

Framillassa Mähkä sparraa yritysten johtoa ja asiantuntijoita parempaan viestintään perinteisen ja sosiaalisen median kanavissa.

”Yritykset tarvitsevat viestintätaitavia puhemiehiä keskustelemaan eri sidosryhmien kanssa. Taistelu paikasta huomion auringon alla on kovaa ja taitavat viestijät korjaavat potin organisaatioilleen. Helposti sorrumme ajattelemaan, että toiset vain ovat supliikimpeja kuin toiset, mutta oikeasti kyse on taidoista, joita voi ja pitää treenata”, Mähkä sanoo.

Mähkä on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Vapaa-ajallaan hän on intohimoinen piensijoittaja, joka sitoutunut edistämään sijoittamisen ilosanomaa.

Jyrki Pasanen on aloittanut Framillassa liiketoimintastrategina. Pasasen vastuulla Framillassa on asiakkuudet sekä palvelu- ja tuotekehitys.

Ennen Framillaa Pasanen on toiminut yli viidentoista vuoden ajan mediakonserni Keskisuomalaisen myynnin, markkinointiviestinnän ja digitaalisen liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä sekä muun muassa kaupunkilehden päätoimittajana. Hänen erityisiä vahvuuksia ovat laaja-alainen liiketoiminnallinen osaaminen sekä yrityksen strategian jalkauttaminen käytännön tekemiseen.

”On mahtava hypätä Framillan tiimiin mukaan. Mediakenttä pirstaloituu vauhdilla, yritysten ja yhteisöjen viestinnän tarpeet monipuolistuvat. Silloin tarvitaan median ja viestinnän laaja-alaisia syväosaajia, joista Framillan tiimi koostuu”, Pasanen iloitsee. Pasanen on myös Framillan osakas ja yksi perustajista. Pasanen työskentelee sekä Framillan Helsingin että Tampereen toimipisteistä käsin.

”Mähkän ja Pasasen mukaantulo monipuolistaa ja vahvistaa entisestään vasta puolitoista vuotta toimineen Framillan osaamista. Yhteistyö mainostoimisto Folkin ja Valve Groupin kanssa mahdollistaa, että asiakas saa kaikki viestinnän ja markkinoinnin palvelut yhdeltä luukulta”, sanoo toimitusjohtaja Unna Lehtipuu.

Tilaa Framillan uutiskirje

Liittymällä Framillan uutiskirjeen tilaajaksi annan Framillalle luvan lähettää sähköpostiini ajankohtaista asiaa viestinnästä ja kutsuja tapahtumiin. Voit milloin tahansa poistua listalta ja poistaa tietosi rekisteristämme.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Share This